Retreats

D373 AE4 A A71 D 49 A7 AE99 E5885 E661930
C8 F6 B502 F50 D 4127 9 B84 FACDAFE60 E8 E

Een nieuwjaars retreat met Dieuwertje en Jolanda

Deze retreat ligt inmiddels weer achter ons. De deelnemers en wij zelf hebben genoten. Wij komen hier binnenkort terug met een volgend avontuur.

4-7 januari 2024

Begin het jaar met deze heerlijke yoga retreat op The Land Of Now in Siddeburen! Tijd voor jezelf, ruimte om te reflecteren, los te laten en intenties te zetten voor het nieuwe jaar.

De plek en de yoga

Deze dagen zijn helemaal voor JOU. Wij verzorgen dagelijks meditatie- & yoga lessen (yin, yang & restorative yoga) waar je aan mee kan doen. Land of Now verzorgt heerlijke gezonde maaltijden en de omgeving is rustig en weids.

De yoga lessen die wij geven zijn voor iedereen te volgen en na de lessen is er gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen over je yoga practice, meditatie of yoga filosofie.

Wat voor yoga kun je verwachten?

Hatha yoga. We besteden per houding aandacht en tijd aan de techniek. En we gaan individueel met jou op zoek naar de manier waarop de houding voor jou het beste is op dat moment .

In een Hatha Flow-les combineren we de houdingen met ademhalingstechnieken en meditatie. Het is een een dynamische, vloeiende les waarin we de ademhaling verbinden met de beweging.

De focus ligt op het versterken en versoepelen van het lichaam en het verbeteren van de ademhaling.

Yin Yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga waarbij we weinig bewegen. Yin is gericht op het dieperliggende bindweefsel. Bij elke houding gaan we op zoek naar een stretch of juist compressie in een bepaald deel van ons lijf. In dit gebied ga je op zoek naar wat jouw lichaam nodig heeft. We leren je te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft: de ene keer doe je het wat rustiger aan, de andere keer kom je juist wat dieper in de houding.

Tijdens een YinYang les combineren we actieve houdingen (yang) en passieve houdingen (yin). Meestal is de eerste helft van de les yang en de tweede helft yin. In het yang-gedeelte ligt de focus op de spieren; we werken aan kracht, flexibiliteit.

De houdingen bij Restorative Yoga zijn passief en worden langer aangehouden. We gebruiken (heel veel) props, zoals kussens, dekens en blokken, om je te helpen volledig te ontspannen en spanning los te laten.

De langdurige en ondersteunende houdingen in Restorative Yoga stimuleren de werking van je parasympathische zenuwstelsel. Dit leidt tot diepe ontspanning, herstel van het lichaam en vermindering van stress.

Yin en MyoFascia Release. In deze les combineren we yin yoga houdingen met zelfmassage technieken. Door het aanbrengen van druk en het maken van rollende bewegingen kun je spanning in je bindweefsel loslaten. Dit is een geweldig self-care middel om meer ruimte, zachtheid, flow en ontspanning in je lichaam te creëren.

Alle ingrediënten voor een mooi begin van het nieuwe jaar zijn aanwezig. Geef jezelf een mooi cadeau en ga mee


CDB19 BC1 C96 C 434 A 9 CEE 87 A2 E174 D277
Food concept The Land of Taste 1
Hotelkamer The Land of Now 2
Yogazaal The Land of Now 2

Kosten & Faciliteiten

Early Bird: € 669 (tot 1 oktober)

Reguliere Prijs: € 719

De laatste paar plekken geven wij weg voor de Early Bird prijs :))) Bijna vol:)))


Je slaapt in een privékamer met eigen douche en toilet. Het is mogelijk om een privébezoek aan de sauna en een massage erbij te boeken.

Kom je met iemand en willen jullie een kamer delen? Dan krijgen jullie €75 korting per persoon.

Wil je eerder komen? Voor € 59,00 kun je woensdagavond al terecht om te genieten van een rustige yogales voor het slapen gaan en in de ochtend een lekker ontbijt.

9 D80 BC14 BF19 4564 912 C 3 D8768 AB5 A6 A
Ganesha op The Land of Now

Wie zijn wij?

Wij zijn Dieuwertje en Jolanda! We houden van yoga, genieten van het lesgeven en willen dit graag met je delen.

We geven al meer dan 10 jaar les in verschillende yogavormen en leren nog steeds over yoga. We geven op een functionele manier les wat betekent dat we houdingen aanpassen aan jouw mogelijkheden en jouw behoefte.

Onze lessen zijn toegankelijk, praktisch en met een vleugje humor.

7 A54 A3 BD DC99 4569 AD10 9 D03 ADE56 E89
Tuin The Land of Now 13

Wil je mee of heb je nog vragen?

Mail naar jolanda@lindenYoga.nl