Yogavormen

Hatha yoga

Mijn hatha yoga lessen zijn zowel intensief als ontspannen. De nadruk ligt op een rustige, regelmatige ademhaling en het versterken en soepel maken van je lichaam in poses. Het effect van regelmatig beoefenen van deze les maakt je sterker en soepeler. Ook verhoogt het je concentratie en je bewustzijn.

Hatha flow

Hatha flow yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’, die zorgt voor dynamiek en voor geestelijke rust tegelijkertijd.

Het effect van regelmatig beoefenen van deze yoga maakt je sterker en soepeler. Ook verhoogt het je concentratie.

Yin yoga

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarin je poses langer aanhoudt. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Oefeningen voor een ademhaling die ontspanning stimuleert en meditatie in de houdingen zijn onderdelen van deze yoga bij mij.

Yin & Yang yoga

Yin & Yang yoga richt zich zowel op het versterken van spieren en versoepelen van bindweefsel, spieren en gewrichten. De Yang yoga is meer dynamisch en geeft je energie.
De Yin yoga brengt je meer tot rust. Yin en Yang staat voor balans in lichaam en geest.

Restorative yoga

Deze yoga is bijzonder geschikt voor mensen met spanningsklachten, stress en burnout. Yogahoudingen hebben als doel te ontspannen en mild te strekken met ondersteuning van dekens en kussens. Daarnaast ademhalingsoefeningen die helpen bij ontspannen.